- - - - - - a t e l i e r   k l a v e r   2  -  J O S   V A N   D E R   W E D D E N - - - - - -

LOUTERING

Levensverhaal van Jos van der Wedden-Klaver


Mijn nieuwe boek 'LOUTERING' is gepubliceerd! Na veel uren van zwoegen achter mijn PC, na de nodige - tijdelijke - writers blocks en wat 'geniale ingevingen' is het nu eindelijk klaar en ik ben er ontzettend trots op! Ik heb mijn boek uitgegeven via Brave New Books en het is te koop op Bol.com.

Schrijven heeft een louterende werking op mij. Met de intrede van het computertijdperk maak ik van al mijn schrijfsels en notities een samenhangend geheel, in de juiste volgorde en goed leesbaar. Dat helpt! Ik beperk mij tot twee vragen: wat wil ik bereiken en hoe ga ik dat doen. Langzaam ontstaat het idee er een boek van te maken. 

In mijn ontwikkeling als kunstenaar blijkt, dat het maken van kunst veel meer is dan een kunstwerk maken. Bovendien ontdek ik, dat er woorden bestaan voor wat ik niet kan verbeelden. Terwijl de betrokkenheid bij mijn gezinsleven en dat van mijn kinderen mij met beide benen op de grond houdt, vormen filosofie, reizen en cursussen mijn inspiratiebronnen, zowel voor de beeldende kunst als de schrijverij. Daarnaast maken observaties van (klein)kinderen en het tijdsgewricht waarin ik leef een belangrijk deel uit van mijn levensverhaal.


Zaltbommel, april 2018

E-mailen
Bellen
Map
Info